**Update 1-2-21


Allerliefste Ricetables supporters,


Het is een rare, verdrietige tijd waar we momenteel in leven.. Met heel veel pijn in onze harten en tranen in onze ogen moeten wij mededelen dat ook wij de komende tijd onze deuren moeten sluiten als gevolg van de COVID pandemie. 2020 is voor iedereen een bewogen jaar geweest, zo ook voor ons. Wij hebben door alle maatregelen onze openingstijden aan moeten passen, ons dreamteam moeten laten gaan en over moeten gaan op alleen afhaal en bezorging. Ondanks jullie warme steun de afgelopen tien maanden is het voor ons toch noodzakelijk om dit moeilijke besluit te nemen.


Wij zijn jullie dankbaar voor jullie vertrouwen in ons, jullie liefde voor onze gerechten, jullie vrolijke gezichten iedere week weer bij het afhalen van jullie bestellingen, alle persoonlijke gesprekjes en al jullie lieve woorden in de vorm van een review of gewoon aan de deur. 


Op dit moment weten we - net als de rest van ondernemend Nederland - nog niet zo goed hoe nu verder, but we keep you posted. Blijf ons volgen voor ontwikkelingen.


Nogmaals duizendmaal dank voor jullie geweldige support. Blijf veilig en vooral gezond.


Heel veel liefs,

De meiden van Ricetables