'Wij hadden een hele goede ervaring met de catering van Rice Tables! Het buffet voor 55 personen was heerlijk en er was ruim genoeg, zodat mensen zelfs nog een bakje mee konden krijgen voor thuis. Het contact met Junaidy verliep heel prettig en laagdrempelig. Onze last minute wijzigingen vormden geen enkel probleem en er werd constant met ons meegedacht. Aanrader!'
- december 2018, Nynke Planting


"I quite literally stumbled into this excellent restaurant having done a bicycle race in Katendrecht. It was a particularly hot day and I was quite light-headed after the race. Everyone inside couldn't have been kinder. They let me take a seat and gave me lots of water whilst I recuperated and even prepared a big plate of food for me (I was especially grateful that they made it vegan for me). The food was truly delicious and I will be returning when I next come to Rotterdam - although I hope that I won't arrive in such dramatic fashion next time. This was really astounding generosity and I send my sincere thanks to all the good folks working here: you're the best!"

- mei 2018, Orlando Whitehead

 

"Ordered here today The food was good .The portions were good. But it's the little extra that makes this place special and made my evening.
A personal message written on the take out bag thanks so much. Will order again."

- november 2018, Timothy Brian

 

"Deze zaak is een aanwinst voor Katendrecht. Hard werken, lekker koken en gastvrijheid is wat deze kleine zaak kenmerkt.

Probeer de garnalen...nee de roti...of kip kerrie...probeer gewoon alles!"

- januari 2018, Marnix Reuvers

 

"De javaanse bami is simpel en goed van smaak. De combinatie met de overheerlijke kip sate maakt het geheel helemaal af. De service is goed, vriendelijk en je krijgt een warm welkom gevoel. Ik ben fan!"

- augustus 2018, Elroi Revers

 

"Super leuk eetrestaurantje producten vers en netjes geserveerd en de smaak mmm heerlijke broodjes en vandaag een lekkere saoto... Dames heel vriendelijk altijd met een lach ... Tot snel"

- oktober 2018, Robert Kwist

 

"Wil je uitdaging? Ga opzoek naar een restaurant dat dit restaurant overtreft! Gaat je niet lukken!
Bij binnenkomst een oprechte glimlach en gastvrijheid. Passie en aandacht voor de gerechten (merkbaar in zowel presentie en smaak). Klantgericht gecombineerd met vriendelijkheid en beleefdheid, absoluut niet gespeeld maar oprecht merkbaar!
De plek waar je waar dan ook toch vaak geconfronteerd wordt met mindere hygiëne is in elk restaurant doorgaans het toilet. Heel even dacht ik dat ik gewoon thuis naar de toilet ging; proper ten top.
En dan waar het toch omdraait in een restaurant, het eten; heb in de afgelopen twee bezoeken de pom, nassi, saté, kip kerrie en kousenband gegeten. Waar is heden en dagen pom verkrijgbaar die net zo smaakt, ruikt en voldoening geeft zoals alleen oma die vroeger maakte? Exact hier!
De kaart is beperkt maar groot genoeg voor voldoende variatie en keuze. En mede hierdoor is de focus op de gerechten bovenmatig goed!
Vers, lekker, goed op smaak, mooie volle porties, snel en warm opgediend op NORMALE BORDEN en niet zoals op de bekende Kruiskade warungs op plastic.
De prijs; mag wat mij betreft flink omhoog. Voor zulke grote porties en goede kwaliteit mag er met lef en overtuiging rustig 10-25% bovenop. Al is het maar om het feit dat de gerechten daadwerkelijk vers zijn! Kleve uitgedroogde bruine kousenband vind je hier niet evenals uitgedroogde kip van de saté.
Als ik zulke lange recensies schrijf is er wat goed mis! En dat klopt; waarom zit dit restaurant (nog) niet door heel Nederland?!
Dit is geen “standaard” Surinaams eethuis, wat mij betreft verdient het het predikant Surinaams restaurant. Nogmaals geen plastic maar volwaardige borden, geen plastic ongezellige stoelen, maar een sfeervol westers ogend restaurant, geen geheimzinnige gesloten keuken, maar een open frisse nette schone keuken waar de passie en liefde voor het eten zichtbaar is.
Dit is een goed concept; je kiest een bowl met een basis: rijst, nassi, bami en bouwt dit op tot een gevarieerde maaltijd naar keuze door bijvoorbeeld pom met kousenband of saté met kroepoek.
Voor de eerste keer in mijn Google recensie heb ik niets (kritisch) kunnen ontdekken of bemerken.
Zonder enig voorbehoud een 10!!
Rotterdammers wordt een wakker: 10 minuutjes meer in de auto om i.p.v. op de Kruiskade hier te eten zijn de moeite meer dan waard. Vooral niet huilen over die extra druppel bezine, dat wordt in alles gecompenseerd.
Leuker omgeving ook nog! Waarschijnlijk kan er op het levendige plein worden geterrasseerd in zomer.
Begreep overigen dat de eigenaars naast dit hier ook nog een fulltime baan hebben tot deze zaak uitpuilt van de klanten. Wat mij betreft mag dat snel gebeuren!"

 

- april 2018, Derek Immanuel Cook