2 weken geleden
Offerte opgevraagd voor een personeelsfeestje. Een aantal keer het aantal personen veranderd, maar dit was geen enkel probleem. Behalve dat ze erg flexibel zijn, ook erg snel antwoord. En toen kwam het, eten voor 45 personen geleverd. Heel netjes geholpen met opzetten. Het eten was echt geweldig, alleen maar complimenten voor zowel het eten als de service. De 2e keer dat ik gebruik heb gemaakt van Ricetables, voor een afscheidsfeestje en personeelsfeest en er zullen nog vele volgen! Chapeau dames.

2 maanden geleden
Surinaams Javaans eten in een mooi ambiance van culinaire hoogstandjes en de sfeer van een eetpark op Rotterdam-Zuid Katendrecht tegenover de Kop van Zuid waar DE CRUISE TERMINAL gelegen is. Lekkere saoto soep gegeten en OminSwiti gember gedronken. Daarnaast hebben ze diverse smaken zoals Zwa-lala limoen, Markoesa passievrucht en Zuurzak die we kennen als Guanabana. Leuke vriendelijke en beleefde serveersters die jou het gevoel geven van; Hier wil ik best wel vaker lunchen".

een maand geleden
Echt heerlijk! Beter dan menigeen Surinaams/Javaans in Rotterdam en goed geprijsd. Zelfs hun take away is mooi gepresenteerd!

2 maanden geleden
Probeer maar!!! en proef, ik ben fan.
Goede frisse smaken en erg leuk personeel!

5 maanden geleden
Voor een studiedag hebben we voor ons team eten besteld bij Ricetables.
Het was heerlijk en iedereen was enthousiast. We waren het er allemaal over eens dat we dit vaker gaan doen. Echt een groot succes.

5 maanden geleden
Ricetables heeft het eten verzorgd bij ons bedrijfsuitje (60 man). Super goede service, heerlijk eten, veel variatie, echt super fijn!

5 maanden geleden
Gewoon goed en lekker eten zoals het hoort. Ruime porties. Echt een aanraderđź‘Ť

11 maanden geleden
Wij hadden een hele goede ervaring met de catering van Rice Tables! Het buffet voor 55 personen was heerlijk en er was ruim genoeg, zodat mensen zelfs nog een bakje mee konden krijgen voor thuis. Het contact met Junaidy verliep heel prettig en laagdrempelig. Onze last minute wijzigingen vormden geen enkel probleem en er werd constant met ons meegedacht. Aanrader!

8 maanden geleden
Beste Roti die ik ooit heb gehad. Gezond vers en lekker!

11 maanden geleden
Ik ben echt een beetje geobsedeerd over dit eten, maar ze bezorgen zo beperkt ! Whyyyyyy!!!!!

een jaar geleden
Super leuk eetrestaurantje producten vers en netjes geserveerd en de smaak mmm heerlijke broodjes en vandaag een lekkere saoto... Dames heel vriendelijk altijd met een lach ... Tot snel

een jaar geleden
Wil je uitdaging? Ga opzoek naar een restaurant dat dit restaurant overtreft! Gaat je niet lukken!

Bij binnenkomst een oprechte glimlach en gastvrijheid. Passie en aandacht voor de gerechten (merkbaar in zowel presentie en smaak). Klantgericht gecombineerd met vriendelijkheid en beleefdheid, absoluut niet gespeeld maar oprecht merkbaar!

De plek waar je waar dan ook toch vaak geconfronteerd wordt met mindere hygiëne is in elk restaurant doorgaans het toilet. Heel even dacht ik dat ik gewoon thuis naar de toilet ging; proper ten top.

En dan waar het toch omdraait in een restaurant, het eten; heb in de afgelopen twee bezoeken de pom, nassi, saté, kip kerrie en kousenband gegeten. Waar is heden en dagen pom verkrijgbaar die net zo smaakt, ruikt en voldoening geeft zoals alleen oma die vroeger maakte? Exact hier!

De kaart is beperkt maar groot genoeg voor voldoende variatie en keuze. En mede hierdoor is de focus op de gerechten bovenmatig goed!

Vers, lekker, goed op smaak, mooie volle porties, snel en warm opgediend op NORMALE BORDEN en niet zoals op de bekende Kruiskade warungs op plastic.

De prijs; mag wat mij betreft flink omhoog. Voor zulke grote porties en goede kwaliteit mag er met lef en overtuiging rustig 10-25% bovenop. Al is het maar om het feit dat de gerechten daadwerkelijk vers zijn! Kleve uitgedroogde bruine kousenband vind je hier niet evenals uitgedroogde kip van de saté.

Als ik zulke lange recensies schrijf is er wat goed mis! En dat klopt; waarom zit dit restaurant (nog) niet door heel Nederland?!

Dit is geen “standaard” Surinaams eethuis, wat mij betreft verdient het het predikant Surinaams restaurant. Nogmaals geen plastic maar volwaardige borden, geen plastic ongezellige stoelen, maar een sfeervol westers ogend restaurant, geen geheimzinnige gesloten keuken, maar een open frisse nette schone keuken waar de passie en liefde voor het eten zichtbaar is.

Dit is een goed concept; je kiest een bowl met een basis: rijst, nassi, bami en bouwt dit op tot een gevarieerde maaltijd naar keuze door bijvoorbeeld pom met kousenband of saté met kroepoek.

Voor de eerste keer in mijn Google recensie heb ik niets (kritisch) kunnen ontdekken of bemerken.

Zonder enig voorbehoud een 10!!

Rotterdammers wordt een wakker: 10 minuutjes meer in de auto om i.p.v. op de Kruiskade hier te eten zijn de moeite meer dan waard. Vooral niet huilen over die extra druppel bezine, dat wordt in alles gecompenseerd.

Leuker omgeving ook nog! Waarschijnlijk kan er op het levendige plein worden geterrasseerd in zomer.

Begreep overigen dat de eigenaars naast dit hier ook nog een fulltime baan hebben tot deze zaak uitpuilt van de klanten. Wat mij betreft mag dat snel gebeuren!